WordPress plug-ins voor SEO

In alle (affiliate) websites en webshops die ik maak, vind je vrijwel altijd onderstaande WordPress plug-ins voor SEO:

Rank Math SEO

De plug-in waarmee ik de titels en meta descriptions bewerk, schema toevoeg aan berichten en pagina’s, XML sitemaps genereer en nog veel meer. Onmisbaar voor elke WordPress website.

  • Zowel gratis als premium versie
  • Eenvoudig in te stellen
  • Laat zien hoe goed je op elk onderdeel scoort

Lees mijn uitgebreide review over Rankmath

WP Rocket caching

Al een aantal jaren gebruik ik WP Rocket als caching plug-in. Met WP Rocket zorg je voor een snellere website doordat je CSS en Javascript bestanden verkleint en optimaliseert en bepaalde bestanden uitgesteld kunt laden.

WP Rocket review lezen

AffiliateHeld

Op dit moment heb ik een licentie voor AffiliateHeld op 3 websites, maar ik heb de laatste tijd diverse nieuwe affiliate projecten gestart dus uitbreiding naar de licentie voor 10 websites zit eraan te komen. Want AffiliateHeld is gewoon goed en heeft mijn sites een enorme sprong vooruit gegeven.

AffiliateHeld review lezen

Onmisbaar: WordPress plug-ins voor SEO

Jouw website wordt echt niet vanzelf gevonden. Het klinkt misschien hard, maar je hebt gewoon altijd een beetje SEO nodig om je website vindbaar te maken. Je wilt toch niet afhankelijk zijn van af en toe een toevallige bezoeker aan je website, maar juist zorgen dat de stroom bezoekers continu groeit?

Met de juiste tools geef je jouw WordPress site een boost. De WordPress plug-ins voor SEO op deze website zijn daarvan het beste bewijs. Stel mij gerust je vragen, want elke plug-in die hier wordt genoemd heb ik ook zelf in gebruik op mijn websites.

Speciaal Geselecteerd
Logo