Black Friday 2022

Bekijk hier interessante deals van Online Marketing tools rondom Black Friday.

Black Friday en Cyber Monday en de hele periode daaromheen is typisch een moment dat veel online marketing tools speciale deals organiseren. Sommige doen dit zelfs maar 1x per jaar en het zijn vaak hele goede deals.

Wil jij nieuwe software kopen om je vindbaarheid te verbeteren, eenvoudig te kunnen mailen of elementen op je WordPress site te verbeteren? Wees slim en bekijk welke Black Friday en Cyber Monday Deals er zijn.

Op deze pagina verzamel ik voor jou de beste deals op het gebied van online marketing tools. Mis geen deal en bekijk direct alle aanbiedingen.

Extra: Gebruik je mijn affiliate link om jouw tool aan te schaffen? Stuur een mail of DM met screenshot van je aankoop naar mij en je krijgt een gratis linkbuildingartikel op één van mijn websites!

Aanbiedingen

Dagelijks houden wij in de gaten welke Black Friday deals al live zijn gegaan en vermelden wij deze zo snel mogelijk.

1. OceanWP

>> Lees mijn OceanWP review

2. Rank Math

Geef jouw website de aandacht die ‘ie verdient met Rank Math SEO. Deze geweldige WordPress SEO plug-in maakt jouw website beter vindbaar in zoekmachines met handige tips om je berichten en pagina’s te verbeteren.

30 dagen niet goed – geld terug garantie

>> Lees mijn Rank Math review

3. WP Rocket

De snelheid van je website is enorm belangrijk, zeker tijdens piekperiodes als Black Friday en rond de feestdagen. Met WP Rocket zorg jij voor een website die snel laadt. Zelf gebruik ik dit op al mijn websites en zie ik een groot verschil voor en na de installatie. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van WP Rocket?

>> Lees mijn review

4. Enormail

Gewoon goede nieuwsbrieven opstellen zonder poespas, maar wel op de manier die past bij jou? Met goede support, volledig Nederlands en veel opties? Kies dan voor Enormail, de e-mailmarketingsoftware waar ik groot fan van ben.

Dit weekend betaal je slechts €37,50 per maand om 25.000 contacten onbeperkt te kunnen mailen. Zo’n deal vind je nergens.

>> Lees mijn review of probeer 30 dagen gratis

5. Elementor

Mijn favoriete thema is OceanWP en Elementor is daar onlosmakelijk aan verbonden. Net als bij OceanWP is ook Elementor gratis te gebruiken, maar zodra je dit een tijdje doet, ga je bepaalde functionaliteit missen. Ik heb dan ook een Elementor Pro – Advanced abonnement op een aantal websites die nog meer widgets aanbieden om je website nog beter te stylen.

Op dit moment staat mijn Elementor review nog niet live, maar die zal er zeker komen, want ik gebruik Elementor Pro met veel plezier.

6. Affiliateheld

Mijn beste side hustles, oftewel projectjes om een extraatje te verdienen zijn affiliate websites over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het bijhouden van de content op die sites is een flinke klus en daar neemt Affiliateheld me heel wat werk uit handen.

Speciaal Geselecteerd
Logo